Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Διαγωνισμός ζωγραφικής




Αγαπητοί γονείς μέλη του συλλόγου,


Καθώς πλησιάζει η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, προετοιμαζόμαστε και εμείς για να υποδεχτούμε χριστουγεννιάτικα δέντρα, ξωτικά, τον Άγιο Βασίλη, μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Οργανώνουμε λοιπόν και φέτος διαγωνισμό ζωγραφικής για τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες, προκειμένου να επιλεγεί η ομορφότερη ζωγραφιά και να χρησιμοποιηθεί για την αφίσα της γιορτής μας. (Προσοχή! Πρέπει να είναι ζωγραφιά των παιδιών και όχι ψηφιακή, με μολύβια, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους ή τέμπερες, σε Α4 και όχι κολλάζ ή οποιαδήποτε άλλη τρισδιάστατη κατασκευή για να μπορεί να σκαναριστεί.) 

Παρακαλούμε γι' αυτό τους μικρούς μας καλλιτέχνες να παραδώσουν το έργο τους στη δασκάλα της τάξης μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Την κριτική επιτροπή όπως και πέρσι θα συγκροτήσει η διευθύντρια του σχολείου κυρία Γεωργία Ατσαλή, η εικαστικός του σχολείου κυρία Ολυμπία Τσούκαλη και η εικαστικός του συλλόγου κυρία Θεανώ Χριστοπούλου. 


Οι συμμετέχοντες θα λάβουν όπως και πέρσι αναμνηστικό δωράκι και θα δουν το έργο τους να εκτίθεται σε έκθεση. Ο νικητής θα λάβει συμβολικό δώρο ως βραβείο. 


Περιμένουμε τις συμμετοχές των μικρών μας καλλιτεχνών για να ανοίξει η εορταστική περίοδος. 


Με χαρά, 

το Δ.Σ. 

🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.