Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019



Αγαπητοί γονείς - μέλη του συλλόγου, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/11. Στη συνέλευση:

1. Παρουσιάστηκε εν συντομία το έργο του συλλόγου, έγινε απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και αναφορά σε ενέργειες της χρονιάς που διανύουμε. 

2. Συζητήθηκε το θέμα της μικρής προσέλευσης γονέων στη συνέλευση και γενικότερα στις συναντήσεις του συλλόγου. 

3. Ενημερώθηκαν οι συμμετέχοντες για τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα που χρονίζουν και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών μας καθώς και για το πρόβλημα της καθαριότητας που αντιμετωπίζει πάλι το σχολείο μας. 

Για τα θέματα αυτά λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις: 

Α. Να πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν και η περαιτέρω λειτουργία του συλλόγου και οι απαραίτητες κινήσεις για την επίλυση των κτιριακών προβλημάτων. Στη συνέλευση θα συζητηθεί επίσης και η οργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής. 

Β. Να υπογραφεί από τα μέλη του συλλόγου και να επιδοθεί ψήφισμα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ηλιούπολης με το οποίο θα ζητείται η επίλυση των προβλημάτων του σχολείου μας και θα τονίζεται το επείγον της κατάστασης καθώς υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για την ασφάλεια και την υγιεινή. 

Για τον λόγο αυτό σας καλούμε στην έκτακτη γενική συνέλευση την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 - μετά την πρώτη συνάντηση της σχολής γονέων. 

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη! Η υγιεινή και η ασφάλεια στο χώρο του σχολείου θα διασφαλιστούν μόνο με μαζική συμμετοχή! Αλλά και οποιαδήποτε άλλη δράση του συλλόγου αποτελεί υπόθεση όλων μας! 

Με εκτίμηση, 

το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.