Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Αποκριές και Κούλουμα στο Παλαιό Φάληρο

10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 - 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Αποκριές και Κούλουμα στο Παλαιό Φάληρο

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - AΠΟΚΡΙΕΣ 2019, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019, ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019, ΑΛΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Το Παλαιό Φάληρο φορά τα αποκριάτικα και δίνει ραντεβού την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, όπου θα γίνει η έναρξη για τη μεγάλη γιορτή της πόλης, που διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τα σχολεία και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει συγκέντρωση – αφετηρία των σχολείων στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου από Ι. Φιξ ως τη Σειρήνων και στη συνέχεια προσχεδιασμένη πορεία γονιών και παιδιών, η οποία θα ξεκινήσει από την οδό Σειρήνων και θα καταλήξει στην Πλατεία Φλοίσβου, όπου θα κορυφωθεί το αποκριάτικο ξεφάντωμα με διασκεδαστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Μεταξύ των άλλων , θα συμμετέχουν καλλιτέχνες διεθνούς φήμης και εμπειρίας που θα καταπλήξουν το πλήθος, κάνοντας παράσταση πάνω και κάτω από τη σκηνή με εναλλασσόμενο θέαμα. Η γιορτή θα κλείσει με το κάψιμο του Καρνάβαλου που ολοκληρώνει το έθιμο των Αποκριών, ενώ για την καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε τους γονείς να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους το σχολείο ή το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και όλοι μαζί, ως ομάδα να δημιουργήσουν μια ¨θεματική ενότητα¨. 

Την Καθαρή Δευτέρα, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου γιορτάζει τα Κούλουμα στο Πάρκο του Φλοίσβου με μουσική και χορό για όλους, με χορευτικά συγκροτήματα από τους πολιτιστικούς και λαογραφικούς συλλόγους της Πόλης, ενώ θα προσφερθούν δωρεάν νηστίσιμα, σαρακοστιανά και λαγάνες, καθώς και άφθονο κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.