Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Τα Παιδικά χωριά SOS χρειάζονται ενίσχυση!


Επισκεφτήκαμε τα παιδικά χωρίά sos. Πολλά παιδιά χρειάζονται πολλούς φίλους. Φίλους που θα ενδιαφερθούν για την ανάπτυξη, την ασφάλεια και την ελπίδα αυτών των παιδιών για ένα καλύτερο αύριο. Φίλους που με την μικρή ή μεγάλη συνδρομή τους θα βοηθήσουν να βρουν αυτά τα παιδιά μια νέα αγκαλιά αγάπης και μία νέα οικογένεια στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Οι καθημερινές ανάγκες ενός Παιδικού Χωριού σε είδη είναι πολλές και αφορούν από την ανάγκη ενός παιδιού για ένδυση, διατροφή, εκπαίδευση έως τις ανάγκες λειτουργίας ενός σπιτιού.

Βοηθάμε και εμείς τα παιδιά που έχουν ανάγκη, όπως μπορούμε. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με προιόντα που έχουν άμεση ανάγκη:

Μοσχάρι, χοιρινό, μπριζόλες, κοτόπουλο, κιμάς, ζαμπόν, τυρί τόστ, ψωμί του τόστ, τυρί για μακαρόνια, τυρί κίτρινο, φέτα, κρουασάν, χυμοί ατομικοί, χυμοί μεγάλοι, καφέ ελληνικό, nescafe, καφέ φίλτρου, μπισκότα, μέλι, ντοματοχυμοί, ντοματοπολτό, ξύδι, κέτσαπ, μαγιονέζα, μουστάρδα.


Εάν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος σας ενδιαφέρει και θέλετε να βοηθήσετε τα Ελληνόπουλα που είχαν την ατυχία να στερηθούν τη στοργή των φυσικών τους γονιών, επικοινωνίστε μαζί τους.

Κάθε βοήθεια είναι σημαντική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.