Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Οι προτεινόμενες δραστηριότητες του συλλόγου μας!


Ηλιούπολη, 10 Οκτωβρίου 2018


Καλωσορίζουμε όλα τα παιδιά μας, τους γονείς και κηδεμόνες και ειδικά τα «πρωτάκια» μας.

Ο σύλλογος γονέων θέτει ως βασικό στόχο τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών φοίτησης των μαθητών του σχολείου. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του έχει ήδη επιτύχει να βελτιώσει σημαντικά τόσο τις συνθήκες παραμονής των παιδιών μας στο χώρο του σχολείου, όσο και τη δημιουργική τους απασχόληση σε μέρος του ελεύθερου χρόνου τους.


Και για τη νέα σχολική χρονιά, επιθυμία και στόχος μας είναι, πάντα με τη δική σας συμπαράσταση, που είναι πολύ απαραίτητη, αλλά και τη συμβολή των εκπαιδευτικών του σχολείου που ήταν ανέκαθεν πολύ καθοριστική, η επίλυση πρακτικών ζητημάτων που αφορούν γενικότερα τους χώρους του σχολείου μας, ώστε να γίνει ακόμα πιο ομαλή και δημιουργική η καθημερινότητα των παιδιών μας. Επίσης, η πραγματοποίηση δραστηριοτήτων σε εβδομαδιαία αλλά και σε μηνιαία βάση. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, η οικονομική συμμετοχή σας (και αυτή τη χρονιά) είναι 5 ευρώ ανά παιδί. Θυμίζουμε ότι η συνδρομή αυτή, είναι το μόνο τακτικό έσοδο του συλλόγου μας και μαζί με τα έκτακτα έσοδα από γιορτές κλπ. Με το ποσό που συγκεντρώνεται καλύπτονται διάφορες δράσεις όπως π.χ. γλάστρες, λουλούδια και παγκάκια που καθιστούν το χώρο του σχολείου ολοένα και πιο ζεστό και φιλόξενο. Οι ανάγκες παραμένουν αυξημένες και ανανεώνονται διαρκώς!

Όσον αφορά τις φετινές δραστηριότητες το νέο Δ.Σ. του συλλόγου καταθέτει στους γονείς τις ακόλουθες προτάσεις, στοχεύοντας στον εμπλουτισμό τους με αρκετές νέες. Αναμένουμε βέβαια και τις δικές σας ιδέες και προτάσεις, με τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων!
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΥΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.

Βόλεϊ 
Μπάσκετ 
Ποδόσφαιρο 5x5 
Τζούντο (σε συνεργασία με τον ΓΣΗ και σε δικό τους χώρο για λόγους που σχετίζονται με την ασφάλεια των συμμετεχόντων) 
Καράτε/Καράτε Κορεάτικο
Πιλάτες
Παιδική γιόγκα 
Παραδοσιακοί χοροί (αρχάριοι και προχωρημένοι) 
Χορός (μοντέρνος, σύγχρονος, hip hop, break dance) - Παρακαλούμε υπογραμμίστε την επιλογή σας. 
Ζούμπα 
Σκάκι 
Παιδικό μπριτζ 
Ρομποτική 
Φιλαναγνωσία (Εξοικείωση του παιδιού με τον κόσμο του βιβλίου) 
Δημιουργική γραφή 
Μουσικό όργανο 
Θέατρο 
Χορωδία (Χορωδιακά τραγούδια σαν δρώμενα με συνοδεία κρουστών οργάνων) 
Εικαστικά 
Φωτογραφία 
Σχέδιο μόδας 
Χειροτεχνία 
Ξυλογλυπτική 
Κηπουρική - Ανθοκομική 
Ζαχαροπλαστική


Ακολουθούν οι προτεινόμενες δραστηριότητες για τους γονείς και τους φίλους τους!

Εναλλακτική γυμναστική (Γυμναστική, Γιόγκα, Pilates) 
μαθήματα αυτοάμυνας για γονείς 
μαθήματα αυτοάμυνας για γονείς και παιδιά μαζί
Παραδοσιακοί χοροί 
Ζούμπα


Για όλες τις προτεινόμενες δραστηριότητες ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες!

Κόστος δραστηριοτήτων:
Το κόστος για τη συμμετοχή μειώνεται σε 60 ευρώ το χρόνο. Αν κάποιο παιδί συμμετέχει σε δύο δραστηριότητες, το κόστος είναι 55 ευρώ το χρόνο και στη συνέχεια εξετάζονται ειδικές περιπτώσεις πολυμελών οικογενειών ή παρέας με παιδάκια από άλλα σχολεία!

Κόστος ανάλογο με τον αριθμό των συμμετεχόντων έχουν οι δραστηριότητες: Τζούντο, Ρομποτική, Χορωδία, Δημιουργική γραφή.
Χωρίς κόστος είναι η συμμετοχή στις δραστηριότητες: Χειροτεχνία και Ξυλογλυπτική. Για την υλοποίησή τους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν εθελοντές γονείς. Περιμένουμε και τη δική σας πρόταση και συμμετοχή!
[Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της δραστηριότητας είναι να υπάρχουν τουλάχιστον 10 συμμετέχοντες]. Για το πρόγραμμα και τις ώρες των δραστηριοτήτων θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.
Συμπληρώστε λοιπόν το έντυπο, επιστρέψτε το στο σχολείο μέχρι τη Δευτέρα 15/10, στο γραμματοκιβώτιο του συλλόγου μας, που βρίσκεται στο γραφείο της διευθύντριας. Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε και τη συνδρομή στο φάκελο που θα διανεμηθεί. Και φυσικά, εξοπλιστείτε με πολλή όρεξη για τη νέα χρονιά!

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: ……………………………………………………………
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: …………………………………………..
e-mail: ……………………………………………………………………

Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας για να κάνουμε το σχολείο μας ζωντανό και δημιουργικό χώρο! Για το σκοπό αυτό σας καλούμε στην πρώτη ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/11, στις 18.30 στο γυμναστήριο του σχολείου μας. Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική και η αρωγή σας σε όλα τα επίπεδα θα φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.